НОВИНИ

Последната група начинаещи вече си има име: 
"К.Е.Ф."

22-ри Февруари 2014г.

 

Последната група "начинаещи", които са заедно от месец Септември 2013г. вече си имат име. Също така, с оглед предстоящото им първо представление са се сдобили с особено голямо количество сценична треска. За щастие, провалът в импровизационният театър е гориво за напредък и те впрягат цялата трескава енергия да се подготвят за липсата на сценарии. 

С повече "да, и..." могат да стигнат навсякъде и да превърнат всяка сцена в незабравимо изживяване. Както го правят редовно на курса.

Шоу на групите "ШиЗи ИмПро" и "Хайде Ти!"

19-ти Декември 2013г.

 

Обединени за първи път, двете групи: "ШиЗи Импро" и "Хайде Ти!" изиграха представление пред приятели и познати. Това беше първият им опит в професионалният формат "Харолд" - една изключително трудна за усвояване театрална форма. Справиха се чудесно и достигнаха нови хоризонти на творческото си великолепие!

 

Вече на ниво полупрофесионалисти, с тях се фокусираме върху истинността на емоциите, концентрацията върху средата и взаимоотношенията и създаваме много достоверен и изпълнен с истински емоции театрален свят.

Уъркшоп за напреднали курсисти на тема: "Истина на сцената"

​11-15 Юли 2013

Група курсисти от всички създадени досега групи (някои от които с повече от две години опит) се събра на уъркшоп за напреднали на тема: "Истина на сцената". Правихме упражнения за следване на искрения импулс при начало на сцена, за концентрирани естествени "открития" на сцената, за по-дълбоко и постепенно съсредоточаване, за искренио емоционално присъствие и рефлективност и др. 
Разбира се ходихме и да ядем. И на кино. И на рожден ден... 

Първа среща на група "Хайде Ти" с публика.

24 Юни 2013

​Мечка страх - мен не страх! Ето, че група ""Хайде Ти!" се пребори с вътрешните си страхове и гордо се изправи пред нищо неподозиращата публика. Жертви нямаше.

Укрилени от свежи идеи и изпълнени с кеф и ентусиазъм, те заразиха публиката с луди изпълнения на импро игри и с гордост минаха на ниво "средно напреднали". Вече тежката дума ""начинаещи" е зад гърба им и пътят е ясен - напред към нови импровизирани театрални върхове! :)

Награда за група: "ШиЗи Импро" от международния фестивал на любителските комедийни театри в Тополовград!  

16-22 Май 2013

След вълнуващо участие на международният театрален фестивал на любителските комедийни театри "Велко Кънев" в град Тополовград, група   "ШиЗи ИмПро" се прибра в София с награда, прекрасни емоции и една импровизирана разходка за няколко дни в Созопол. 

 

Наградата - хубаво, морето - по-хубаво, приятелите - безценни. 

 

П.С. Даже част от група ""Хайде Ти!" дойдоха да гледат и подкрепят съкурсниците си и да лентяйстват на плажа с тях.